kagome99
1700 poze   10918 vizite
Albume
0 - A - About me - A - 0   All my accounts   Contact   Intrebari XD   Kagome - Sasuko - Naruko   My family   Pentru cei care vor sa plece      Ceva ce ma face foarte trista DX   Reguli   ZzZ - 500 vizite - ZzZ      1000 de vizite   ZzZ - 5000 vizite O_O - ZzZ      10000 viziteA - Fufufuuu   Manga - Sasuke x Kagome   Pietre pentru YaniA - Hmmm Schimbari   HIGURASHI KAGOME ISI DA GLASUL   HIGURASHI KAGOME TRAIESTE   Old Times      List x3   Old Times - 50 membrii - Activitate      Activitate - close         Hokage         Kazekage         Mizukage         TsuchikageA - Ho Ho Ho x3A - Kagome e prezenta si isi cere scuze - fmmA - Kagome facand cosplay KagomeA - Okay - Just cantC - Ce ai face dacaC - Ce culori iti plac XDC - Cine vrea sa fim prieteniC - Free Hugs x3C - Free Kisses x3C - Ma Casatoresc XD   Lista cu Invitati      My daughter - Uchiha Amaya x3      Uchiha DaikiC - Nyaa x3 Official 16 ani x3   Oficial 17 ani TT_TT   Wtf 18 ani      Inca putin si voi fi o baba - 19 aniE - Evolutie u_uE - PaintToolSai - Help x3E - SasuKago Time x3G - Blade and Soul AtomixG - Cute Cute Cute - Cut the RopeG - FreeJack   KooKee      Gameplay with KooKee   MoMoG - VindictusI - Ce dulce e poza asta XD - II - Higurashi Kagome - AbilitatiI - InuKag Beautiful MomentsI - InuYashaI - InuYasha FunnyI - InuYasha HumanI - InuYasha love KagomeI - Kagome   Kagome Figma X3   Kagome reincarnata in Kikyo   Little me X3I - Kagome and SangoI - Kagome cosplayI - Kagome sau KikyoI - KikyoI - KiraraI - MirokuI - SangoI - ShippoJ - Tipuri de KimonoJ - YureiP - Bad GirlsP - BoreeedP - Kill me xDS - 1 Martie   1 Martie - 2013S - Halloween   Happy HalloweenS - Happy EasterS - Happy New YearS - Happy Valentine DayS - Merry Christmas

membru din 9 aprilie 2011

I - Higurashi Kagome - Abilitati

εїз Descriere

Kagome este protagonista acestei serii manga și anime. Bunicul ei este deținătorul Altarului Higurashi de lângă Tokyo. La cea de-a cincisprezecea aniversare, Kagome este trasă în Fântâna Mâncătoare de Oase de catre un demon miriapod, numit Stăpâna Miriapod. Acesta conduce la un tranzit în Japonia feudală. Acolo găsește un semi-demon, InuYasha, adormit și sigilat de Copacul Vremurilor de o săgeată sacră trasă de către preoteasa Kikyo pentru 50 de ani. Kagome îi înlătură săgeata din piept, eliberându-l pe InuYasha și începându-și aventurile.


Kagome este o studentă de 15 ani în clasa a noua. Ea este reîncarnarea lui Kikyo, o miko (preoteasă) care a murit cu cincizeci de ani în urmă înainte ca, Kagome să treacă prin Fântâna Mâncătoare de Oase. Din cauza aceasta, Kagome are puteri spirituale puternice și poate simți cioburile Giuvaerului Shikon, un obiect despre care se spune că echilibrează forțele binelui și al răului. Poate fi o persoană foarte agreabilă, însă totodată poate deveni agresivă sau periculoasă când este provocată.


εїз Abilități εїз


εїз Puteri purificatoare(Hama no reiryoku)

Această abilitate înseamnă că orice obiect atins de Kagome este purificat. Adunând o cantitate enormă de putere concentrată în palma ei dreaptă, ea poate să o îndrepte spre adversarii ei.Totodată se folosește de această capacitate pentru a purifica Giuvaerul.


εїз Puteri spirituale

Kagome poate să treacă prin bariere, vrăji și/sau iluzii. Kagome poate să simtă aure malefice și să nu fie afectată de acestea. Dacă e posibil, se poate înconjura cu propria putere spirituală pentru a se apăra de rău. Mai târziu se relevă că puterile ei spre expansiune sunt sigilate de Shikon no Tama, așadar ea ar putea avea alte puteri decât acestea.


εїз Detectarea Giuvaerului

Îi permite să simtă locul exact al locației cioburilor din Giuvaer. În timp ce celelalte au arătat o vagă abilitate de a vedea cioburile, doar Kagome și Kikyo sunt capabile să vadă bucățile clar.


εїз Călătoria în timp

Kagome poate călători înapoi și înainte cu 500 de ani între prezent și era Feudală folosid fântâna magică din spatele altarului familiei sale.


εїз Rozarul Subjugării(Osuwari/Șezi)

Plasat în jurul gâtului lui InuYasha de către Kaede și împuternicit să îl subjuge la un cuvant de la Kagome. Acesta îl trântește pe InuYasha la pământ când ea spune cuvântul "șezi". Efectul dispare rapid și InuYasha e capabil să se ridice din nou de pe sol.


εїз Kyūdō (literal însemnând "calea arcului")

Kagome utilizează un arc de bază ca și armă. Odată ce infuzează puterile ei în arc, îl poate folosi să reflecte atacul unui inamic. Kagome folosește un arc scurt. Acesta se schimbă în manga cînd găsește un arc lung cu ajutorul puterilor ei spirituale.Are puterea de a lovi forțele malefice sau ținta utilizatorului trecând de ceilalți, dacă se întâmplă ca oponentul să aibă un ostatic ca un scut, săgeata va trece prin ostatic lovindu-l pe inamic. Acest lucru se întâmplă doar cu acest arc.


εїз Săgeată Sacră(Hama no Ya)

Kagome își infuzează săgețile cu puterile ei. Aceasta îi permite să penetreze forțele demonice și să purifice obiecte.


εїз Val Năucitor Sacru (Hama-Bakuryūha)

Acest atac este de fapt un efort combinat între InuYasha și Kagome.Constă în tragerea unei Săgeți Sacre de către Kagome în centrul Valului Năucitor al lui InuYasha înainte să se unească. Când își lovește inamicul este o șansă mai mare să fie distrus de cele 2 puteri combinate.


Comentarii album • 10
Nume:KoreaJapan 21 decembrie 2011  
A fost un anime foarte dragut,pacat ca cei de pe Animax nu au dat toate episoadele si pacat ca,din cauza netului meu idiot,nu pot urmari online :((
Răspunde Raportează
Kagome99 21 decembrie 2011  
da:|
Răspunde Raportează
Kagome99 10 decembrie 2011  
ms:X:X:X
Răspunde Raportează
Kagome99 14 noiembrie 2011  
Stiu:X:X
Răspunde Raportează
InoOfficial 8 noiembrie 2011  
oo adorrr :X
Răspunde Raportează
Kagome99 8 noiembrie 2011  
:)
Răspunde Raportează
Kagome99 23 octombrie 2011  
ji eooo:x
Răspunde Raportează
Kagome99 21 octombrie 2011  
la mn a fost:)
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.